ÇEKEREK BELEDİYESİ HİZMET ARAÇLARINI ÇOĞALTTI

ÇEKEREK BELEDİYESİ HİZMET ARAÇLARINI ÇOĞALTTI

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Belediye olarak ilçemize hizmetleri kesintisiz sürdürürken bu çalışmalara güç katacak olan kazanımlarla da araç parkına olan yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Eyyüp Çakır yaptığı açıklamada: “Her zaman teknolojiyi yakından takip ederek, ilçeye verilecek hizmetlerin aksamaya uğramaması ve vatandaşların işlerinin en kısa süre içinde görülebilmesini sağlamak amacıyla göreve geldiğimiz günden bugüne hizmet araçlarını sürekli yenilemeye çalışıyoruz.

Son olarak belediye birimlerinde değişik hizmetlerde kullanılmak üzere Toplam 7 Adet ve Yaklaşık 1 Milyon TL’ye mal olan araçlarımızı Bugün Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Akkan bey Ak Parti İlçe Teşkilatımız, İl ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte araçlarımızı hizmete aldık. Yeni Araçlarımızla birlikte 1,5 yıllık görev sürecimizde 2 Çöp Toplama Kamyonu, 1 Otobüs, 1 Cenaze Aracı ve 7 Hizmet aracını belediyemizin araç filosuna dahil ettik.

Bütün projeleri ilçemize kazandıran başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gerek Yozgat, gerekse ilçemiz için bütün projelere destek olup takipçisi olan Hemşehrimiz, Gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendiye ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni araçlarımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

16/10/2020 17:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ