BELEKCEHAN’DA VATANDAŞA ÜCRETSİZ VE KESİNTİSİZ İNTERNET HİZMETİ

BELEKCEHAN’DA VATANDAŞA ÜCRETSİZ VE KESİNTİSİZ İNTERNET HİZMETİ

Akdağmadeni İlçesine Bağlı Belekcehan Beldesinde Belediye tarafından hayata geçirilen wi-fi uygulaması, beldede kesintisiz ve ücretsiz internet olanağı sağlıyor.

Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy “24 saat canlılığını koruyan ücretsiz wi-fi ile, vatandaşların mobil verilerini tüketmeden beldemizde, eğlence, araştırma ve haberleşme ihtiyacını karşılıyor. TC Kimlik Numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından vatandaşlar Belekcehan Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden faydalanabiliyorlar. Sosyal belediyecilik alanında ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Çağın en önemli iletişim platformu olan internet hizmetinden tüm vatandaşların ücretsiz faydalanmasını istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

Başkan Arısoy Bizler, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Uygulamadan büyük memnuniyet yaşayan gençler, bu hizmeti sağlayan Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy’a kendilerini düşündüğü ve öğrenci dostu olduğu için teşekkürlerini iletiyor.

19/06/2020 17:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ