BELEDİYE EKİPLERİ YENİ BULVAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYE EKİPLERİ YENİ BULVAR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yozgat Belediyesi Şeyhosman Mahallesi ile  Sanayi Sitesi istikametinde yeni bulvar yolu  açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Celal Köse yeni bulvarın hizmete açılması ile bu  bölgenin trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi.

Belediye ekiplerince sürdürülen yeni bulvar yolu alanında incelemelerde bulunan Köse,  Koronavirüs salgını  ile mücadelenin yanı sıra belediye çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini belirterek konuya ilişkin şunları söyledi :

“Belediye çalışmalarımızı plan ve programlar dahilinde sürdürüyoruz. Bir yandan koronavirüs salgını ile mücadele ederken diğer yandan da şehrimize yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Şehrimizi yeni bulvar yoluna kavuşturuyoruz.

Trafik yoğunluğu bulunan ve şehrimize yakışmayan sanayi sitesinin önünde ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni bulvar yolumuz bölgenin trafik yoğunluğunu azaltacak. Bölgede kazma, kot düzenleme ve doldurma işlemlerini sürdürüyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde yeni bulvarımızı şehrimize kazandıracağız.”

20/05/2020 17:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ