BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR: ÇEKEREK MARKA ŞEHİR OLACAK

BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIR: ÇEKEREK MARKA ŞEHİR OLACAK

Yozgata bağlı Çekerek ilçesinin  estetik bir görüntüye kavuşması için kent içi düzenleme çalışmalarına ağırlık veren Belediye Başkanı Eyyüp Çakır,” Çekerek yakın bir gelecekte marka şehir olarak bir cezabi merkezi haline gelecektir.dedi. Çakır, ilçede ‘sokak sağlıklaştırması ‘projesinin ilk etabının tamamlandığını açıkladı.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Çekerekte sürdürülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada aynen şunları söyledi:

“Lise caddemize, Hastane yolumuza estetik aydınlatma direkleri, sıcak asfalt, engelli yolları ve modern kaldırımlarla ilçemizin vizyonuna yakışır bir görünüm kazandırmış bulunmaktayız. İnşallah yapımı devam eden Turizm Projelerimize paralel olarak Sokak güzelleştirme ve kent estetiği projemizin tamamlanmasıyla ilçemiz bölgenin parlayan yıldızı #MarkaŞehirÇekerek olarak bir cazibe merkezi haline gelecektir. Gerek Yozgat için, gerekse Çekerek için her zaman bizim yanımızda olan ve bizzat projeleri yakından takip ederek gerçekleşmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendiye ve Tüm Emeği Geçenlere çok teşekkür ediyorum. Birlikte sabredeceğiz ve birlikte büyüyeceğiz”

11/09/2021 02:55
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ