BAŞKAN KÖSE’DEN STK TEMSİLCİLERİYLE  YOZGAT’A DAİR  AKŞAM SOHBETİ

BAŞKAN KÖSE’DEN STK TEMSİLCİLERİYLE YOZGAT’A DAİR AKŞAM SOHBETİ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,kent merkezinde toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden Sivil Toplum örgüterinin yetkilileriyle istişare amaçlı sohbet toplantılarını sürdürüyor.Dün akşam  bazı dernek ve vakıfların başkanları ile Bilal Şahin sosyal tesislerinde yemekli toplantıda biraraya gelen  Başkan Köse ” Biz Yozgat Belediyesi olarak Vatandaşlarımızın düşünce ve fikirlerini önemsediğimiz için halkımızın temsilcileriyle çeşitli vesilelerle buluşarak  görüş alışverişinde bulunuyoruz”dedi.

Şehrin vizyonel açıdan gelişmesi ve kalkınması için istişareye değer verdiklerini bildiren Yozgat merkez Belediye Başkanı Köse, yemekli toplantıda söz isteyen dernek ve vakıf temsilcilerinin önerilerini dinledikten sonra Belediyenin icraatlarını  anlattı.

Başkan Köse,toplantı sonrasında yaptığı açıklamada  STK buluşmalarına ilişkin şunları söyledi :

 “Şehrimizde iyiliklerin, güzelliklerin çoğalması adına gayret gösteren, emek veren, kamu yararı güden dernek ve vakıflarımızın kıymetli başkanları ile bir araya geldik. Şehrimiz adına çok yararlı fikirlerinden istifade ettik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Yozgat’ımızı ileri taşıyacak her fikir bizim için önemlidir, değerlidir. Bu anlayışla kadim şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Başlattığımız istişare toplantılarına bu güne kadar katkı veren tüm hemşehrilerimize şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum.”

29/09/2021 21:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ