AKDAĞMADENİNDE SAKARYA CADDESİ IŞIL IŞIL

AKDAĞMADENİNDE SAKARYA CADDESİ IŞIL IŞIL

Akdağmadeni Belediyesi tarafından başlatılan Sakarya Caddesi düzenleme projesi tamamlandı. Yıllardan bu yana geri planda kalmış ilçenin kalbi niteliğinde olan Sakarya Caddesi yeni kimliğine kavuşarak vatandaşların hizmetine sunuldu.Sakarya caddesi yenilenmiş haliyle geceleri ışıl ışıl göz kamaştıran bir görüntüye kavuştu.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan  Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih Yalçın şu bilgilere verdi :

 ‘’ Öncelikle çalışma sürecinde desteklerini ve anlayışlarını eksik etmeyen cadde esnaflarımız ve değerli Akdağmadeni halkına teşekkür ediyorum. Sakarya Caddesi ilçemizin en eski caddesi olmasına rağmen gözden ırak kalmış , yıpranmış yolu ve yetermiş aydınlatması ve çevre düzenlemesiyle ilçemize yakışmayan bir durumdaydı. Sakarya Caddesi’ne yakışır bir planlama yaparak öncelikle alt yapıda reform niteliğinde düzenlemeler yaptık. Yoğun geçen alt yapı çalışmaları sonucunda kaldırım, yol ve çevre düzenlemelerimizi bugün itibariyle tamamladık.

Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde Akdağmadeni Belediyesi olarak mazeret üretmeden vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. İlçemizin cazibe merkezi özelliğinin artması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Vatandaşlarımızın desteği, bizlerin gayretleriyle inşallah bir çok güzel projeyi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sakarya Caddemiz yenilenen çehresiyle ilçemize hayırlı olsun’’

30/12/2021 11:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ