AKDAĞMADENİNDE BARBAROS CADDESİ DE ASFALTLANACAK

AKDAĞMADENİNDE BARBAROS CADDESİ DE ASFALTLANACAK

Akdağmadeni’nin en hareketli ana arterlerinden biri olan Gültepe Mahallesi Barbaros Caddesi’nde yenileme çalışmaları başladı.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Caddede (Akdağmadeni MYO- Şato Restoran- Devlet Hastanesi Yolu) Eski kaldırımların ve yolların sökümü tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimi yapacaklarını söyledi.

Başkan Yalçın, “Alt yapı çalışmaları tamamlanan Barbaros Caddesi üst yapı çalışmalarıyla birlikte Devlet Hastanesi Acil Servis Yoluyla bütünlük sağlanacak, ilçemize yakışır bir görünüme kavuşacaktır. Düzenli ve modern kaldırımlar, yeni aydınlatma direkleri ve sıcak asfalt uygulamasıyla birlikte çileye dönüşen yolu konforlu bir hale getireceğiz. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesi için ekiplerimiz bölgede yoğun bir mesai harcamaktadır. İlçemizin aksayan noktalarından birisini daha vatandaşlarımızın desteğiyle çözüme kavuşturacağız. Akdağmadeni’nde yapacak çok işimiz, kat edecek çok yolumuz var. “Aşkınan Çalışan Yorulmaz” düşüncesiyle yağmur çamur demeden, gece gündüz dinlenmeden aşkla, şevkle, muhabbetle çalışmaya devam edeceğiz. Gayret bizden, tevfik Mevla’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layık halkımızdandır” diye konuştu.

07/09/2020 17:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ