YERKÖY BELEDİYESİNİN MEZBAHANE İNŞAATI GECEYARISI SOYULDU

YERKÖY BELEDİYESİNİN MEZBAHANE İNŞAATI GECEYARISI SOYULDU

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, belediye ait mezbahaneden 50 bin lira değerinde dinamo, kapı ve çeşitli demirler çalındı. Edinilen bilgiye göre, yapımı devam eden Yerköy belediyesine ait mezbahanenin tuvalet camı kırarak içeri giren kişi ya da kişiler, akşam saatlerinde dinamo, kapı ve çeşitli demirleri çalındı.

Piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan çalınan dinamo, kapı ve çeşitli demirler hakkında polis ekipleri soruşturma başlattı. Hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise,  bu yapılan hırsızlık olayının kastiği ve işi aksatmak için yapıldığını belirtti.

Başkan Yılmaz, “Yerköy Belediyesi olarak, ilçemiz halkına ve diğer il ve ilçelere daha iyi hizmet etmek için yapımı devam eden modern kesim hanemizin içerisinde bulunan yaklaştık 50 bin lira değerinde olan dinamo, kapı ve çeşitli demirler kişi veya kişiler tarafından çalınmıştır.  Çalınan bu ürünler bizlerin şahsi malı değildir. Bu ürünler tüm ilçe halkımızın hakkı olan ürünlerdir. Bu yapan yada yaptıranlara Allah’a havale ediyoruz. Bu işi yapanlar, belediyemizin yapmış olduğu işleri yavaşlatmak ve sabote etmişlerdir. Hırsızlar, tüm ilçe halkının hakkına kastetmişlerdir.” dedi.

29/04/2022 01:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ