KURUSIKI TABANCALI SOYGUNCUYU SARRAFIN KOMŞULARI YAKALADI

KURUSIKI TABANCALI SOYGUNCUYU SARRAFIN KOMŞULARI YAKALADI

Yozgat  kent merkezinde  kurusıkı silahla kuyumcuyu soymaya çalışan şahıs, iş yeri sahibinin oğlu ile yaşadığı arbede sonrası kaçmaya çalışınca komşu esnaflar tarafından yakalanarak polise teslim edildi

Olay, Bankalar caddesindeki Çiftçi adlı Sarraf dükkanında meydana geldi.Adı henüz öğrenilemeyen soyguncu kurusıkı tabanca ile Çiftçiler Kuyumcusuna girdi. Silahla, kuyumcu Fikret Çiftçi ve oğlu Mehmet Çiftçi’den bilezikleri isteyen Şahsa karşı çıkan Mehmet Çiftçi, soyguncu ile  yaşadığı arbede sırasında kuru sıkı tabancayı ateşlemesi sonucu yüzünden yaralandı. Vitrinden bilezik alarak kaçmaya çalışan şahsı, komşu esnaflar yakaladı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı  esnafların elinden alarak karakola götürdü.

İşyeri sahibi Fikret Çiftçi, işyerinde yaşanan soygun girişimine ilişkin yaptığı açıklamada  olay hakkında şunları söyledi :

“Birden içeri elinde silahla girdi. Oğlumla yaşanan arbedede kurusıkı tabancayı ateşleyince oğlum yüzünden yaralandı. Sonra vitrinden bilezikleri alarak kaçmaya çalıştı. Bizim bağrışımız nedeniyle  karşı komşu esnafımız Cemil Mermertaş ve diğer komşularımız saldırganı  sağolsunlar ,kaçamadan  kıskıvrak yakaladılar. Güpegündüz Merkezde ve çarşının ortasında böyle bir olayın yaşanması gerçekten üzüntü verici. Bir tane bilezik kayıp. Üzerinde mi kaçarken bir yere mi attı onu bilmiyoruz.”

Kaynak : yeniufukgazetesi.com.tr

05/10/2021 22:48
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ