KIRŞEHİRDE DOLANDIRICILIK YAPAN 3 ŞÜPHELİ YOZGATTA YAKALANDI

KIRŞEHİRDE DOLANDIRICILIK YAPAN 3 ŞÜPHELİ YOZGATTA YAKALANDI

Kırşehir’de bir internet sitesi üzerinden 160 bin liraya satışa çıkarılan otomobili alma bahanesiyle Çorum’dan gelen 3 dolandırıcı, polisin teknik ve fiziki takibi sonucu Yozgat’ta yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir’de yaşayan A.A. aracını satmak için internet üzerinden ilan verdi. Çorum’dan arayan dolandırıcı ise A.A.’nın aracını ilanda gördüğünü ve aracı almak istediğini söyledi. İddiaya göre Çorum’dan Kırşehir’e gelen B.T. (22), H.S.(28) ve A.Ö. (51), araç sahibi A.A. ile 160 bin liraya anlaştı. A.A.’dan vekalet alan H.S. ve A.Ö., otomobili sanayiye götürmek istediklerini söyleyerek ortadan kayboldu. B.T. ise A.A’yı bir süre oyalamaya devam etti. Kırşehir’de galericiler sitesine giden B.T. ve H.S., 140 bin liraya aracı bir oto galericiye sattıktan sonra H.S.’yi de alarak Kırşehir’den ayrıldı.

A.A.’nın durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, teknik ve fiziki takip sonucu şüpheli 3 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan B.T., H.S. ve A.Ö., Kırşehir’de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

05/07/2021 22:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ