KENDİSİNİ TERKEDEN EŞİNE  ÖZÜR MESAJLI PANKARTLI ÇAĞRI

KENDİSİNİ TERKEDEN EŞİNE ÖZÜR MESAJLI PANKARTLI ÇAĞRI

Yozgata bağlı Yerköy ilçesinin sınır komşusu Çiçekdağı ilçesinde S.A  isimli bir kişi,kendisini terkeden eşine  özür mesajlı pankartla seslenerek yeniden evlenmek istediğini sosyal medyadan kamuoyu ile paylaştı . Daha sonra ilçenin Cacabey Meydanı’na gelerek eylem yapan S.A., eşi Rukiye A.’ya yönelik  ‘Aşkım Beni Affet’ yazılı pankart açtı.  Eylem yerine gelen polisler S.A’yı Ahi Polis merkezine götürerek ifadesini aldı. S.A ifade sonrasında serbest bırakılırken açtığı pankartta yazdığı yakarışlarıyla da sosyal medyayı salladı.

Cacabey alanına geldiğinde elini yüzünü kapatarak açtığı pankartların yanına oturan S.A., eşinden çocukları için kendine fırsat tanımasını istedi. Açtığı pankartla eşi Rukiye A.’ya seslenen S.A., “Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni çok seviyorum. Çocuklarımızı anasız, babasız bırakmayalım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım”dedi.

S.A., eyleminin hemen ardından polisler tarafından karakola götürülüp ifadesi alındıktan  ve serbest bırakıldıktan sonra sırra kadem bastı. Sosyal medyada ise takipçiler konuya ilişkin “Rukiye dönsün mü? Dönmesin mi? “ başlıklı etiketleri kullanmaya başladı./ yerköyhaber gazetesi.com

03/09/2022 20:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ