MUSTAFA BACANLI

MUSTAFA BACANLI

Dün Hakkın rahmetine kavuşan Yozgat eşrafından merhum Hacı Behiç Bacanlı’nın oğlu emekli bürokrat ve Yozgat Belediye Meclisi üyesi Mustafa Bacanlı’nın ani vefatı kent içi ve kent dışındaki tüm sevenlerini mateme boğdu. Bine yakın Yozgatlının cenazesine katıldığı Mustafa Bacanlı, 7 Ağustosta Sarıtopraklık mezarlığındaki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



Önceki gün rahatsızlanan ve tedavi için Yozgat şehir hastanesine giden 57 yaşındaki Mustafa Bacanlı, burada tahlilleri yapıldıktan sonra damar tıkanıklığı nedeniyle kardiyoloji servisinde Anjiyoya alınmıştı. Ancak,Mustafa Bacanlı 6 Ağustos Salı günü saat 9 sıralarında yapılan anjiyo operasyonu esnasında hayatını kaybederek tüm sevenlerini acılar içerisinde bıraktı. Merhumun cenaze töreninde ve naaşının defni sırasında yoğun kalabalık nedeniyle cemaat camiye ve kabristana sığmadı.Cenaze törenine ise Yozgatta yaşayan tanıdıklarının yanısıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda Yozgatlı katıldı.



Merhumun Çapanoğlu büyük camiide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına ve sarıtopraklık mezarlığından defin töreninde yakın akrabası Maliye eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Belediye Başkanı Celal Köse, Yerköy Belediye Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur,Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Eski Merkez Belediye Başkanları Yusuf Başer, Mehmet Erdemir, bazı eski ilçe ve kasaba Belediye Başkanları, MHP İl Başkanı Ferhat Altan ve İYİ Parti İl Başkanı Seyfi Bayrak da hazır bulundu.

Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başssağlığı dileriz.

07.08.2019
15/08/2019 19:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ