BEKİR BULUT

BEKİR BULUT

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut ve Hasan, Galip ve Mehmet Bulut’un babaları 71 yaşındaki Bekir Bulut, hayatını kaybetti.

Yozgat’ın tanınan ve sevilen simalarından olan SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, hayattaki en büyük acılarından birisini babası Bekir Bulut’u kaybetmesi ile yaşadı. Bulut’un babası Bekir Bulut, bir süredir kanser tedavisi gördüğü Yozgat Şehir Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Merhum Bekir Bulut’un cenazesi, Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yerköy İlçesine Bağlı İğdecik Köyünde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Bulut, ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, BBP MKY üyesi Selahattin Şenliler, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Eski Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, çevre illerin SMMMO Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bizde Yozgat Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Merhum’a Allahtan rahmet diler, SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, başta olmak üzere Bulut ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

13.01.2020
16/01/2020 15:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ