KUTLUYORUM
        Gazeteyi olanakların bol olduğu İstanbul gibi, İzmir ve Ankara gibi büyük yerleşim yerlerinde çıkarmak kolaydır. Zor olan Yozgat gibi Anadolu'nun ortasında ve binbir güçlüğe rağmen kalkınmak için büyük uğraşlar veren yerlerde çıkartmak ve belki ondan da önemlisi uzun yıllar yaşatabilmektir.

         Osman Hakan Kiracı bu açıdan örnek olacak bir başarının altına imzasını atıyor ve sahibi olduğu Yozgat gazetesinin kuruluşunun 30. yıldönümünü 1 Mart 2003 günü kutluyor.

        Hayır Sadece o değil, hepimiz kutluyoruz. Çünki, Yozgat gazetesi 30 yılda çok önemli başarılara imza attı.

        Doğrusu teknolojik açıdan yapılmış yenilikleri önemsememek mümkün değil. Ama ben 30 yıllık yayın hayatı boyuncu mahkeme kararıyla sadece bir kere tekzip yazısı alan ve onu da üst mahkemeye yaptığı itirazın kabulü sonucu yayınlamak zorunda kalmayan başka bir gazete olabileceğini hiç sanmıyorum. Kiracı haklı olarak Yozgat'ın bu başarısını ön plana çıkartıyor ve bence ödüllendirilmeye değer bir gazetecilik yaptığını da bu vesileyle herkese-özellikle meslek dünyamıza- gösteriyor.

        Bu satırları yıllar önce Hürriyet Haber Ajansı bünyesinde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımdan ve ondan da öte dostlarımdan biri olan Osman Hakan Kiracı'nın yeni bir başarısının verdiği mutluluğu paylaşmak için yazıyorum. Kendisinin o eski yıllarda ortaya koyduğu başarılı gazeteciliği göz önüne alınca, bugün ulaştığı noktanın sürpriz sayılmaması gerektiğini söylüyorum.

        Osman Hakan Kiracı ile Yozgat gazetesi mensuplarına, dürüst gazetecilik parantezi içinde sürdürdükleri ve sürdürecekleri hizmetler nedeniyle-bu ülkenin bir evladı ve bu mesleğin artık hayli kıdemli sayılan bir mensubu sıfatıyla-tebriklerimi sunuyorum.

        Yozgat gazetesine ve okuyucularına saygılarımı da özellikle belirterek..

        

(O. Ekşi / Hürriyet gazetesi başyazarı)
11/05/2009 06:11
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ